Tagliatelle Házi Pirított Mandulás Pestóval, Érlelt Sajttal 2 Főre+Bor

8 400 Ft

Kedves Barátaink!

Elvisszük nektek a Tagyon ízeket otthonotokba a “Tagliatelle Házi Pirított Mandulás Pestóval, Érlelt Sajttal” elnevezésű Recept Dobozunkkal, mely 20 perc alatt elkészíthető, két fő részére bőven elegendő és szerintünk egy Hegyborral kísérve az igazi. Itt készült a Hegyen Tőlünk Nektek. Bolondítsd meg egy kis szarvasgombás sóval az Erdőkerülők kínálatából.

Elkészítés:

  • melegíts egy fazékban vizet, sóval olajjal főzd a tésztát 7-9 percig
  • egy serpenyőben melegítsd fel az üveg(ek) tartalmát, ízlés szerint sóval, borssal fűszerezd
  • a szószba már melegítés közepette reszelj egy keveset a sajtból és csak a tészta főző vizéből önts alá (a keményítő miatt krémesebb lesz a szósz)
  • a leszűrt tésztát öntsd a szószba keverd össze, kicsit melegítsd és készen is van
  • pár felezett koktélparadicsommal és bazsalikom levéllel érdemes tálalni és reszelt sajttal
  • Kis szarvasgombás só a tetejére
  • bontsd ki a Bort
  • egyetek!

Mellé csomagolunk egy finom házi lekvárt, ami kiváló desszert egy lágy, omlós palacsintába töltve.

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

  • Házi száraztészta
  • Házi Pirított Mandulás Pesto
  • 20 dkg 3 hónapos érlelt sajt
  • Szarvasgombás só
  • 2018 Tagyon Hegybor
  • Házi Sárgabarack lekvár

Érdekelhetnek még…