bor-ikon-large

WINE

Real flavours, real experiences
The wines of Tagyon hill are as unique as the Nivegy valley. Wine is our passion!!

esemenyek-ikon-large

EVENTS

Real values, precious time
We organise activities we love.

szallas-ikon-large

ACCOMMODATION

Real relaxation, recharging your batteries
Our accommodation is tranquility itself. Have a rest!

lehetosegek-ikon-large

RESTAURANT

Splendid views, peace and quiet
Local ingredients, delicious flavours! Give it a go!

Events
separator
Book your appointment

Közelgő események

Nincs Események
Wines
separator
What we are best at

menu-felsoCURRENT MENU
menu-also

“The hospitality is extremely warm and friendly, everyone took the time for a nice chat or a few pleasantries with the guests…”..”
Menu
Our wines
Drinks, coffees
Koktél
Short drink

Étlapunk hETENTE változik, így ügyelve a szezonalitásra, frissességre, változatosságra.

By appointment you can order oven-roasted dishes or dishes cooked in the cauldron (oven-roasted chicken, oven-roasted duck legs, Hungarian stew with paprika). Minimum order: 6 portions. Ask for a quote!

.

Opening hours

JÚNIUS 24-TŐL AUGUSZTUS 31-IG

Hétfőtől vasárnapig 12.00 – 21.00

Bejelentkezés javasolt!

Csoportokat előre egyeztetett időpontban nyitva tartási időn kívül is tudunk fogadni.

Meet the team
separator

The Winery is committed to having great people so we don’t feel sorry for each other when we have to grab a shovel

tulajdonos

Owner

Attila Kartaly

Blog

separator

Élet a birtokon, “pinceajtó” blog és receptek

Szökött menyasszony a Balaton-parton – exkluzív

Szilvi egy hirtelen döntésből lelép az esküvőjéről és beugrik egy szabadnapos taxis autójába. Szajki Péter rendezésében, Tompos Kátya és Mohai Tamás főszereplésével már a mozikban a Most van most című film.

TAGYON BIRTOK GRAND OPENING – 2018

Kedves Barátunk! Örömmel értesítünk, hogy idén is megrendezzük a Birtokunk életében hagyománnyá vált szezonnyitó rendezvényünket, a Tagyon Birtok Grand Openinget! Ebben az évben azzal szeretnénk kedveskedni Nektek, hogy ellentétben az előző évek hagyományával, az esemény teljesen nyilvános lesz a nagyközönség előtt! Időpont: 2018. május 19. 15.00, Tagyon Birtok

A Bor készítése

A bor minőségének a betakarított szőlőtermés az alapja. A bortermelő feladata, hogy a szőlőszemekben megtalálható értékes anyagok a mustba, borba kerüljenek, abban is megtalálhatók legyenek.

A szőlő metszése

A metszést akkor lehet elkezdeni, amikor nagyobb fagyoktól már nem kell tartanunk, de ne halasszuk addig, amíg a nedvkeringés megindul és a metszési felület “könnyezni” kezd.

Accommodation
separator


    ``From Friends to Friends``

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *