Esküvő a Tagyon Birtokon KELJETEK EGYBE A GYÖNYÖRŰ SZÉP BALATONI PANORÁMÁBAN!
Tagyon Birtok életérzés

Az esküvő helyszínéül az étterem szolgál, mely szabadtéren 120, zárt térben 50 embert képes kiszolgálni. Ehhez tartozik egy játszótér, és 40 autó számára elegendő parkoló. Ezen kívül van egy különálló esküvői tér, ahol lehetőség van sátor bérlésére, elhelyezésére mely a birtok legmagasabb pontján található. A sátor 10m x 20m, talapzattal. A szociális helységek alapjául pedig egy „konténer” szolgál.

A konyha alapjául „kis konyhakertük” szolgál, melyben paradicsom, paprika, cukkini, padlizsán és fűszernövények találhatóak. Ezen kívül a Nivegy – völgyben házi tojás, sajtok, házi kolbász, szalámi, kovászos kenyér mind fellelhető. Séfünk ezek felhasználásával igyekszik összeállítani az ételsort. Az borok saját pincénkből kerülnek ki, és birtokot körülvevő, összesen 5 hektár területről származnak. Benne vagyunk a Balaton Bor összefogásban, készítünk a tájra jellemző hegybort, mely ma már eredet védett termék, és kifejezetten a termőhelyet mutatja be.

A birtokon közvetlenül 4 présházban 6 apartman található, ami összesen 22 fő pihenéséről tud gondoskodni. Kettő, négy és hat fős elhelyezéssel. Ezen kívül a Tagyon hegyen is több hasonló présház található, illetve Tagyonban egy 50 fős panzió, néhány magánszállás. Ha ez még mindig nem lenne elég, a környékben 4-5 km es körzetben további 2-300 fő elszállásolása lehetséges.

Lehetőség van megtartani nálunk a balatoni panorámában a polgári szertartást is. A szomszéd faluban, Szentantalfán a polgármesteri hivatalban tudtok érdeklődni, kérésre tudok adni elérhetőséget.

Ha a birtokon lévő szállások kevésnek bizonyulnak és máshol is béreltetek szállást, nem kell senkinek feláldoznia magát. Partnereinkkel meg tudjuk oldani a személyszállítást. Álltalában az szokott a megoldás lenni, hogy éjfél után óránként egy terítőjárat mindenkit elvisz a szállására

Mivel a birtok gazdag, látványban, növényzetben, panorámában, ezért nem szokták a párok túlgondolni a dekorációt. Inkább apró figyelmességek, kézzel írott ültetőkártya, virág, boldogságkapu, meg a többi szokásos kellék, amit igénybe szoktak venni a párok.

Ajánlatkérés

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Telefonszám (kötelező)

    Tárgy (kötelező)

    Üzenet (kötelező)