Étterem VANNAK FINOM ÉTELEK, DE EZ NEM ÉTTEREM, AHOL A HAGYOMÁNYOS VENDÉG-VENDÉGLÁTÓS VISZONYRA SZÁMÍTHATSZ, ITT MINDEN SOKKAL KÖZVETLENEBB

Az éttermünket áthatja a hely hangulata, melyet az üdvözlés alatt is érzel, de csak amikor az étel a tányérodra kerül, akkor érted meg igazából.

A séfünk irányítása mellett a konyhánk hagyományos magyaros vonalat követ, azonban minden ételünkben vannak közös jellemzők: mindegyik ételt friss alapanyagból készítjük el, követjük a szezonalitást, lehetőségeink szerint a saját alapanyagainkat használjuk fel.

Étlapunk hETENTE változik, így ügyelve a szezonalitásra, frissességre, változatosságra.

Séfünk minden nap a konyhakertünkből válogatja össze az éppen érett, megfelelő minőségű zöldségeket, gyümölcsöket, amelyeket végül a konyhában használ fel.

Amitől különlegessé válik mindez, az a személyesség, a frissesség és az, hogy hagyományos konyhát viszünk modern technológiával és ötletekkel.

Borlapunkon kiemelt helyen szerepelnek saját boraink, de emellett nagy odafigyelést fordítunk rá, hogy a Nivegy-völgy borkiválóságait is megmutathassuk.

Éttermünk előtt csodálatos panorámát találhat, aki étkezés után pár métert sétálva a szőlőtőkék lábánál pihenne kicsit.

Galéria Megtekintése

Asztalfoglalás

Éttermünkben a tanítási szünetek alatt, hosszú hétvégék, valamint a nyári hónapok során érdemes bejelentkezni, melyet megtehetsz a honlapon keresztül, telefonon a +36 20 924 78 65 -ös telefonszámon vagy a [email protected] e-mail címen.

Fenntartjuk a jogot, hogy az asztalra új foglalást vegyünk fel, ha a foglalási időpontot követő 30 percben nem érkeztek meg. Kérlek jelezd, ha késel!

Az éttermünk családi vagy céges rendezvényekre is igénybe vehető, erről a Lehetőségek menüpontban tájékozódhat.

 nyitva tartás

Május 1-től Szeptember 30-ig

Május hónapban (május 4-től) péntek – vasárnap: 11:30 – 21:30

 

menu-felsoAktuális étlapunk
menu-also

“A vendéglátás rendkívül szívélyes és közvetlen, mindenkinek volt ideje és érkezése egy szép csokor szóra vagy éppen megmosolyogtató incselkedésre a vendéggel..”

Hetente változó a’la carte étlapunkról ide kattintva Facebook oldalunkon tájékozódhatsz.

Birtok Borok
Italok, Kávék

Előzetes bejelentkezés alapján lehetőség van kemencés, bográcsos ételek rendelésére is, (kemencés csülök, kemencében sült kacsacomb, pincepörkölt) legalább 6 adag étel rendelése esetén. Kérje ajánlatunkat!

.