Étterem VANNAK FINOM ÉTELEK, DE EZ NEM ÉTTEREM, AHOL A HAGYOMÁNYOS VENDÉG-VENDÉGLÁTÓS VISZONYRA SZÁMÍTHATSZ, ITT MINDEN SOKKAL KÖZVETLENEBB

Az éttermünket áthatja a hely hangulata, melyet az üdvözlés alatt is érzel, de csak amikor az étel a tányérodra kerül, akkor érted meg igazából.

A séfünk irányítása mellett a konyhánk hagyományos magyaros vonalat követ, azonban minden ételünkben vannak közös jellemzők: mindegyik ételt friss alapanyagból készítjük el, követjük a szezonalitást, lehetőségeink szerint a saját alapanyagainkat használjuk fel.

menu-felsoAktuális étlapunk
menu-also

„A vendéglátás rendkívül szívélyes és közvetlen, mindenkinek volt ideje és érkezése egy szép csokor szóra vagy éppen megmosolyogtató incselkedésre a vendéggel..”
Étlap
Birtok Borok
Italok, Kávék
Koktél
Rövidital

Előzetes bejelentkezés alapján lehetőség van kemencés, bográcsos ételek rendelésére is, (kemencés csülök, kemencében sült kacsacomb, pincepörkölt) legalább 6 adag étel rendelése esetén. Kérje ajánlatunkat!

Étlapunk hETENTE változik, így ügyelve a szezonalitásra, frissességre, változatosságra.

Séfünk Szabó Zoltán minden nap amit lehet a konyhakertünkből válogatja össze az éppen érett, megfelelő minőségű zöldségeket, gyümölcsöket, amelyeket végül a konyhában használ fel. Ami pedig nem terem meg a kertünkben, azt helyi termelőktől igyekszünk beszerezni.
Amitől különlegessé válik mindez, az a személyesség, a frissesség és az, hogy hagyományos konyhát viszünk modern technológiával és ötletekkel.

Asztalfoglalás

Éttermünkben a tanítási szünetek alatt, hosszú hétvégék, valamint a nyári hónapok során érdemes bejelentkezni, melyet megtehetsz a  +36 20 924 78 65-ös telefonszámon.

Fenntartjuk a jogot, hogy az asztalra új foglalást vegyünk fel, ha a foglalási időpontot követő 30 percben nem érkeztek meg. Kérlek jelezd, ha késel!

Az éttermünk családi vagy céges rendezvényekre is igénybe vehető, erről a Lehetőségek menüpontban tájékozódhat.

Borlapunkon kiemelt helyen szerepelnek saját boraink, de emellett nagy odafigyelést fordítunk rá, hogy a Nivegy-völgy borkiválóságait is megmutathassuk.

étterem

Éttermünk előtt csodálatos panorámát találhat, aki étkezés után pár métert sétálva a szőlőtőkék lábánál pihenne kicsit.

Galéria Megtekintése

 nyitva tartás

Május 1-től Június 23-ig

Péntek 16.00 – 21.00

Szombat 12.00 – 21.00

Vasárnap 12.00 – 16.00

 

Június 24-től Augusztus 31-ig

Hétfőtől vasárnapig 12.00 – 21.00

 

 Bejelentkezés javasolt!

Csoportokat előre egyeztetett időpontban nyitva tartási időn kívül is tudunk fogadni.