céges ajándék?

Balaton-felvidéki díjnyertes borok közvetlenül a termelőtől.

Ajándékozz egyedi logóval ellátott bort adómentesen idén karácsonyra

Magyarország legszebb szőlőbirtokától 2023 (kisbirtok kategóriában)

Mo-lehszebb-3-1-300x300

2023. november 16-tól mentesül az adófizetési kötelezettség alól a reprezentációs céllal adott borászati termék, így idén igazán megéri az üzleti partnereknek, kollégáknak bort adni!

Boraink korlátozott számban állnak rendelkezésre, ezért érdemes minél előbb megrendelni.

CSOMAGAJÁNLATOK

separator

Ha közvetlenül magyar borászattól vásárolsz ajándékozási céllal palackozott bort, a vevő cég 33,04% reprezentációs adót spórol meg.

Csomagajánlataink egyedi termékeinkre

o 1-VIP: 50 db palack rendelése esetén megtervezzük a borosüveg címkéjét egyedi igényei alapján, majd a jóváhagyott elkészült címkét felhelyezzük a palackra. A tervezés költsége: 50.000 Ft egyszeri díj.

o 2-VIP: 100 db palack rendelése esetén megtervezzük a borosüveg címkéjét egyedi igényei alapján, majd a jóváhagyott elkészült címkét felhelyezzük a palackra. A tervezés díját mi álljuk.

o 3-VIP: 200 db palack rendelése esetén megtervezzük a borosüveg címkéjét egyedi igényei alapján, majd a jóváhagyott elkészült címkét felhelyezzük a palackra. A tervezés díját elengedjük és további 5% kedvezményt adunk a teljes vételárból.

o 4-VIP: 300 db palack rendelése esetén megtervezzük a borosüveg címkéjét egyedi igényei alapján, majd a jóváhagyott elkészült címkét felhelyezzük a palackra. A tervezés díját elengedjük és további 8% kedvezményt adunk a teljes vételárból.

Ajánlatkérés

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Tárgy (kötelező)

  Kérjük válaszd ki, melyik csomag érdekel:

  Üzenet (kötelező)