Étterem VANNAK FINOM ÉTELEK, DE EZ NEM ÉTTEREM, AHOL A HAGYOMÁNYOS VENDÉG-VENDÉGLÁTÓS VISZONYRA SZÁMÍTHATSZ, ITT MINDEN SOKKAL KÖZVETLENEBB

Az éttermünket áthatja a hely hangulata, melyet az üdvözlés alatt is érzel, de csak amikor az étel a tányérodra kerül, akkor érted meg igazából.

A séfünk irányítása mellett a konyhánk hagyományos magyaros vonalat követ, azonban minden ételünkben vannak közös jellemzők: mindegyik ételt friss alapanyagból készítjük el, követjük a szezonalitást, lehetőségeink szerint a saját alapanyagainkat használjuk fel.

Étlapunk hETENTE változik, így ügyelve a szezonalitásra, frissességre, változatosságra.

étterem

Séfünk minden nap a konyhakertünkből válogatja össze az éppen érett, megfelelő minőségű zöldségeket, gyümölcsöket, amelyeket végül a konyhában használ fel.

Amitől különlegessé válik mindez, az a személyesség, a frissesség és az, hogy hagyományos konyhát viszünk modern technológiával és ötletekkel.

2023. május 13-tól augusztus 20-ig minden péntek szombat és vasárnap a 2022-es év ifjú séftehetsége, Pallag Dávid főz a konyhánkban, akivel már találkozhattatok a Rutin Budaörs Gasztrolubickoló bisztróban, melyet 2022-ben Michelin csillagra jelöltek. Az étteremben hétközben csapatépítőkre, kemencés ételekre és grillezésre várunk.

Borlapunkon kiemelt helyen szerepelnek saját boraink, de emellett nagy odafigyelést fordítunk rá, hogy a Nivegy-völgy borkiválóságait is megmutathassuk.

étterem

Éttermünk előtt csodálatos panorámát találhat, aki étkezés után pár métert sétálva a szőlőtőkék lábánál pihenne kicsit.

Galéria Megtekintése

Asztalfoglalás

Éttermünkben a tanítási szünetek alatt, hosszú hétvégék, valamint a nyári hónapok során érdemes bejelentkezni, melyet megtehetsz a  +36 20 924 78 65-ös telefonszámon.

Fenntartjuk a jogot, hogy az asztalra új foglalást vegyünk fel, ha a foglalási időpontot követő 30 percben nem érkeztek meg. Kérlek jelezd, ha késel!

Az éttermünk családi vagy céges rendezvényekre is igénybe vehető, erről a Lehetőségek menüpontban tájékozódhat.

 nyitva tartás

Május 1-től Szeptember 30-ig

Kedd kivételével minden nap 12.00 – 21.00-ig.

 

menu-felsoAktuális étlapunk
menu-also

„A vendéglátás rendkívül szívélyes és közvetlen, mindenkinek volt ideje és érkezése egy szép csokor szóra vagy éppen megmosolyogtató incselkedésre a vendéggel..”

Hetente változó a’la carte étlapunkról ide kattintva Facebook oldalunkon tájékozódhatsz.

Előzetes bejelentkezés alapján lehetőség van kemencés, bográcsos ételek rendelésére is, (kemencés csülök, kemencében sült kacsacomb, pincepörkölt) legalább 6 adag étel rendelése esetén. Kérje ajánlatunkat!

.