Étterem VANNAK FINOM ÉTELEK, DE EZ NEM ÉTTEREM, AHOL A HAGYOMÁNYOS VENDÉG-VENDÉGLÁTÓS VISZONYRA SZÁMÍTHATSZ, ITT MINDEN SOKKAL KÖZVETLENEBB

Az éttermünket áthatja a hely hangulata, melyet az üdvözlés alatt is érzel, de csak amikor az étel a tányérodra kerül, akkor érted meg igazából.

A séfünk irányítása mellett a konyhánk hagyományos magyaros vonalat követ, melyhez helyenként társul egy kis toszkán, provancei behatás is. Azonban minden ételünkben vannak közös jellemzők: mindegyik ételt friss alapanyagból készítjük el, követjük a szezonalitást, lehetőségeink szerint a saját alapanyagainkat használjuk fel.

Étlapunk havonta változik, így ügyelve a szezonalitásra, frissességre, változatosságra.

Séfünk minden nap a konyhakertünkből válogatja össze az éppen érett, megfelelő minőségű zöldségeket, gyümölcsöket, amelyeket végül a konyhában használ fel.

Amitől különlegessé válik mindez, az a személyesség, a frissesség és az, hogy hagyományos konyhát viszünk modern technológiával és ötletekkel.

Borlapunkon kiemelt helyen szerepelnek saját boraink, de emellett nagy odafigyelést fordítunk rá, hogy a Nivegy-völgy borkiválóságait is megmutathassuk.

Éttermünk előtt csodálatos panorámát találhat, aki étkezés után pár métert sétálva a szőlőtőkék lábánál pihenne kicsit.

Galéria Megtekintése

Asztalfoglalás

Éttermünkben a tanítási szünetek alatt, hosszú hétvégék, valamint a nyári hónapok során érdemes bejelentkezni, melyet megtehetsz a honlapon keresztül, telefonon a +36 20 924 78 65 -ös telefonszámon vagy a [email protected] e-mail címen.

Fenntartjuk a jogot, hogy az asztalra új foglalást vegyünk fel, ha a foglalást követő 30 percben nem érkeztek meg. Kérlek jelezd, ha késel!

Az éttermünk családi vagy céges rendezvényekre is igénybe vehető, erről a Lehetőségek menüpontban tájékozódhat.

Nyitvatartás

Május 1-től, Szeptember 30-ig

Csütörtöktől Vasárnapig: 12:00 – 22:00

Hétfő, Kedd, Szerda: Szünnap

 Szeptember 30. és május 1. között érdeklődj nyitva tartásunkról.

menu-felsoAktuális étlapunk
menu-also

“A vendéglátás rendkívül szívélyes és közvetlen, mindenkinek volt ideje és érkezése egy szép csokor szóra vagy éppen megmosolyogtató incselkedésre a vendéggel..”
Aktuális étlapunkról érdeklődj a +36-20-924-7865-ös telefonszámon!
Birtok Borok
Italok, Kávék

Előzetes bejelentkezés alapján lehetőség van kemencés, bográcsos ételek rendelésére is, (kemencés csülök, kemencében sült kacsacomb, pincepörkölt) legalább 6 adag étel rendelése esetén. Kérje ajánlatunkat!

.