Négylábbal a Hegyestűre

Map Unavailable

Időpont
Date(s) - 2024/01/20
10:00 - 12:30

Kategóriák


Csatlakozz hozzánk egy különleges kutyás túrára a Hegyestűre!
Ezen az élménydús programon te és kedvenc négylábú barátod is részt vehet egy fantasztikus kalandban. 
Ráadásul, hogy mindenki számára felejthetetlen legyen, Papp Niki, a kutyafotós velünk lesz, hogy rengeteg csodás képet készítsen minden kutyusról és gazdiról. Minden résztvevő egy digitálisan nagy formátumban kidolgozott fotót kap ajándékba!
Ha pedig nehezen tudsz választani az elkészült képek közül, Niki további képeket készít, melyeket 3.000 Ft/db áron vásárolhatsz meg.️
Niki a túra után is marad velünk! Szombaton 2 családnak, vasárnap pedig további 4 családnak nyílik lehetősége részt venni egy egyedi portfóliófotózáson. Ez a körülbelül 45 perces fotózás kizárólag rólatok és négylábú társaitokról fog szólni. A csomag 35.000 Ft-ba kerül, és 8 digitálisan kidolgozott képet tartalmaz. Mivel a helyek száma limitált, a leggyorsabb 6 jelentkezőnek tudjuk biztosítani ezt a fantasztikus lehetőséget.
Ellátogathatsz Niki oldalára, ahol további egyedi kedvezmények várnak a résztvevőkre. https://kutyafoto.pappnikiphotography.hu/
Belépő: 3000 Ft/fő
A belépő tartalmazza:
• 1 pohár forralt bort
• Hegyestűre való belépést
• Vezetett kutyás túrát
Gyere el kedvenceddel és csatlakozz hozzánk ezen a különleges, kutyabarát túrán! A helyek limitáltak, így ne késlekedj a jelentkezéssel!
Ételek:
Tagyon burger
Mangalica tépett hús
Vörös chedar sajt
Kovászos uborka
Házi buci 3290 Ft
Vega változatban (kérjük jelezd előre!) korlátozott mennyiségben
Házi flódni saját lekvárból, tagyoni dióval 1390 Ft